HomeNationMP: 25 feared trapped as roof of well collapses at temple

MP: 25 feared trapped as roof of well collapses at temple

Twitter: @the_news_21

The roof of an ancient ‘bavdi’ (a large well) situated in a temple here collapsed on Thursday during Ram Navami festival following which nearly 25 persons are feared to have fallen inside, eyewitnesses said.

A rescue operation has been launched to save those feared trapped, an official said.

An eyewitness said that a large number of people had gathered on the roof of the ancient bavdi and it caved in as it was unable to bear the load.

31 COMMENTS

  1. Filtre kahve, sabahları güne başlamanın en güzel yollarından biridir. Bu eşsiz lezzet, her yudumda enerji ve tazelik vaat eder. Türkiye’nin en seçkin filtre kahve çeşitlerini sunan platformumuz, kahve severlere yalnızca en kaliteli çekirdeklerden üretilen, zengin aroma ve gövdeye sahip filtre kahveleri ulaştırıyor. Özenle seçilmiş çekirdeklerimiz, filtre kahvenin karakteristik tadını en iyi şekilde yansıtacak biçimde kavrulur. Sitemiz, çeşit çeşit filtre kahve seçenekleriyle, her damak zevkine hitap eden bir deneyim sunar. Kahve çekirdeklerimizin her biri, dünyanın dört bir yanından özenle seçilmiş ve sizlere ulaşmadan önce titizlikle işlenmiştir. E-ticaret sitemiz aracılığıyla, Türkiye’nin neresinde olursanız olun, yüksek kalitede filtre kahve siparişi verebilir, evinizin veya ofisinizin konforunda bu benzersiz tadın keyfini çıkarabilirsiniz. Filtre kahve tutkunları için hazırlanan bu platform, yüksek standartlardaki kahveleri ve kolay kullanımıyla kahve alışverişinizi keyifli bir deneyime dönüştürüyor!

  2. Nitelikli kahve, kahve severler için benzersiz bir tat ve aroma dünyasının kapılarını aralar. Her biri özenle seçilmiş, yüksek kalitede çekirdeklerden üretilen nitelikli kahvelerimiz, sıradan bir kahve deneyiminin ötesine geçmek isteyenler için idealdir. Türkiye’nin önde gelen nitelikli kahveci sitesi olarak, zengin aroma profillerine ve üstün tat kalitesine sahip kahveleri sizlerle buluşturuyoruz. Nitelikli kahve çeşitlerimiz, dünyanın en iyi kahve üretim bölgelerinden gelen çekirdeklerle hazırlanır ve her bir yudumda farklı bir hikaye anlatır. Bu eşsiz kahve deneyimi için, tedarik ettiğimiz her çekirdeği titizlikle seçiyor ve kahve severlerin beklentilerini en iyi şekilde karşılayacak nitelikli kahve çeşitlerini sunuyoruz. İster evde ister ofiste, nitelikli kahve çeşitlerimizle kendinize özel anlar yaratabilirsiniz. E-ticaret sitemiz üzerinden kolayca sipariş verebilir ve Türkiye’nin her yerine güvenli bir şekilde ulaştırılan nitelikli kahvelerimizin keyfini çıkarabilirsiniz!

  3. Dijital Pazarlama; Markaların hedef kitleleriyle çevrimiçi platformlar aracılığıyla etkileşime geçmesini sağlayan geniş bir alandır. Geleneksel pazarlama yöntemlerinin yanı sıra, dijital pazarlama stratejileri markaların görünürlüğünü arttırmak, müşteri sadakatini güçlendirmek ve satışları teşvik etmek için ön plana çıkmıştır. İnternetin hayatımızdaki yerinin artmasıyla, dijital pazarlama faaliyetleri de işletmeler için daha fazla bir öneme sahip olmuştur.

  4. Kahve tutkunlarının vazgeçilmez adresi artık daha yakın! Nitelikli çekirdek kahvenin eşsiz lezzetini arıyorsanız, doğru yerdesiniz. İhtiyacınız olan tüm kahve çeşitlerini bulabileceğiniz ve damak zevkinize uygun aromaları keşfedeceğiniz bir platforma hoş geldiniz.

  5. Günlük hayatımızda para karşılığında satın aldığımız onlarca ürün mevcut. Kozmetikten gıdaya, otomobilden mobilyaya kadar geniş bir tüketim havuzunda binlerce marka ve milyonlarca ürüne ulaşabiliyoruz. Satın aldığımız pek çok marka, kurulduğu ülkeye veya kurucularının memleketiyle hafızalara kazınmakta. Örneğin ekonomik otomobil üreticisi Renault Fransa’ya, akıllı telefon ve teknoloji pazarının güçlü oyuncusu Xiaomi Çin’e ve kamyonet denildiğinde akla ilk gelen üreticilerden biri olan Bedford da İngiltere’ye ait markalardır.
    Bir ürünün hangi ülkeye ait veya nerenin malı olduğunu öğrenmek için yayın hayatına başlayan Nerenin Malı internet sitesi de, bu konuya eğilerek meraklısına yüzlerce içerik vaat ediyor. Nerenin Malı sitesinde bir markanın hangi ülkeye ait olduğu, hangi yılda kurulduğu, üretim alanının ne olduğu ve genel merkezinin neresi olduğu gibi detaylı bilgileri görmek mümkün.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

spot_img